7 | ดวงทิพย์ ฤคณีย์ รชยา ธารากุลทิพย์1* นรากร ฉัตรชัยรัตน์1และ ธนเดช กังสวัสดิ์ | Community water management of gud khonkean sub-distric, phuwiang distric, khonkean province. | การจัดการน้ำชุมชนพื้นที่ตำบลกุดขอนแก่น อำเภอภูเวียง จังหวัดขอนแก่น | TSAE2021 บทความฉบับเต็มภาษาไทย | Soil and Water Engineering | Rajamangala University of Technology Suvarnabhumi |
8 | ทินกร เพ็งประโคน1*,กระวี ตรีอำนรรค1 และเทวรัตน์ ตรีอำนรรค | Study of Equilibrium Moisture Content of Khao Dawk Mali 105 | การศึกษาค่าความชื้นสมดุลของข้าวขาวดอกมะลิ 105 | TSAE2021 บทความฉบับเต็มภาษาไทย | Agricultural Processing, Post Harvest Technology, and Food Engineering | Suranaree University of Technology |
10 | Nobutaka Ito | Hyper Low Cost Rice Mechanization System | | TSAE2021 Conference proceeding | Plant Production and Farm Machinery | Faculty of Engineering, Khon Kaen University |
12 | สนอง อมฤกษ์1, มานพ รักญาติ1, พงษ์รวี นามวงศ์1, นิติ ผูกจิต1, สรวิศ จันทร์เจนจบ1 และ นายสุพัฒธณกิจ โพธิ์สว่าง2 | Research and Development Image Processing for Strawberry | วิจัยและพัฒนาเครื่องคัดแยกสีผลสตรอเบอร์รี่โดยใช้เทคนิค Image Processing | TSAE2021 บทความฉบับเต็มภาษาไทย | Agricultural Processing, Post Harvest Technology, and Food Engineering | Chiang Mai Agricultural Engineering Research Center, Department of Agriculture |
21 | Thitima Phanomsophon, Natthapon Jaisue, Nukoon Tawinteung, Lampan Khurnpoon, and Panmanas Sirisomboon | Classification the N, P and K Concentration Levels of Durian (Durio Zibethinus Murray CV. Mon Thong) Leaf using Near Infrared Spectroscopy | | TSAE2021 Conference proceeding | Nondestructive Testing for Agricultural Products | King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang |
26 | กานต์วิสิทธิ์ มาระภูมิ, ขวัญตรี แสงประชาธนารักษ์, เสรี วงษ์พิเชษฐ และ เจษฎา โพธิ์สม | Feasibility study to evaluation the starch content in cassava tubers based on near infrared spectroscopy | การศึกษาความเป็นไปได้สำหรับการประเมินปริมาณแป้งในหัวมันสำปะหลังโดยใช้เนียร์อินฟราเรดสเปกโทรสโกปี | TSAE2021 Abstract only | Nondestructive Testing for Agricultural Products | Khonkaen University |
29 | บดินทร์ สัมฤทธิ์โสภาค, เจษฎา ชัยโฉม และนวภัทรา หนูนาค | An empirical model for the prediction of food fouling on heating surface: A case study of egg yolk fouling | แบบจำลองทางคณิตศาสตร์สำหรับทำนายการเกิดคราบอาหารบนพื้นผิวร้อน: กรณีศึกษาคราบไข่แดง | TSAE2021 บทความฉบับเต็มภาษาไทย | Agricultural Processing, Post Harvest Technology, and Food Engineering | King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang |
31 | Lamul Wiset, Nattapol Poomsa-Ad and Wiriya Onsaard | Drying characteristics of cherry tomato and nutrients stability during microwave-assisted hot air drying | | TSAE2021 Conference proceeding | Agricultural Processing, Post Harvest Technology, and Food Engineering | Faculty of Engineering, Mahasarakham University |
33 | Saksit Sonsomboonsuk, Tiraporn Junyusen, Siriporn Rintorn, Payungsak Junyusen and Phakkhananan Pakawanit | Effects of Parboiling Pretreatments on Physicochemical and Microstructural Properties of Puffed Germinated Brown Rice | | TSAE2021 Conference proceeding | Agricultural Processing, Post Harvest Technology, and Food Engineering | 1SSchool of Agricultural Engineering, Institute of Engineering, Suranaree University of Technology |
50 | กีรศักดิ์ หลวงฤทธิ์ และ เสมอขวัญ ตันติกุล | Performance Evaluation of a Small Combine Harvester | การประเมินสมรรถนะเครื่องเกี่ยวนวดขนาดเล็ก | TSAE2021 บทความฉบับเต็มภาษาไทย | Plant Production and Farm Machinery | Faculty of Engineering and Agro-Industry ,Maejo University |
54 | Kamthon Septham, Yaowaree Sakvimonporn, Tanawat Suthon, Jiraphon Ngamtrirat and Witthawat Sanghirun | Investigation of Thermal and Environmental Conditions of an Enclosed White Shrimp Hatchery Building | | TSAE2021 Conference proceeding | IT, Automation, and Precision Farming | King Mongkut’s University of Technology Thonburi |
56 | วิทวัส มงคลสวัสดิ์, พุฒิพงศ์ ชูวงษ์ และ พรพิมล มูลแก้ว | Development of Crispy Snacks from Corn Mixed with Chaya spinach | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมข้าวโพดแผ่นอบกรอบผสมผักไชยา | TSAE2021 บทความฉบับเต็มภาษาไทย | Agricultural Processing, Post Harvest Technology, and Food Engineering | Suranaree University of Technology |
65 | ทยาวีร์ หนูบุญ, ปรเมศวร์ สุทธิประภา, วารี ศรีสอน และ ขนิษฐา ชัยบรรดิษฐ | Study and Design Cap Sealing Machin Using Steam | การศึกษาและออกแบบเครื่องปิดผนึกฝาครอบปากขวดโดยใช้ไอน้ำ | TSAE2021 บทความฉบับเต็มภาษาไทย | IT, Automation, and Precision Farming | Faculty of Engineering and Architecture, Rajamangala University of Technology Isan, Nakhon Ratchasima |
70 | ดุสิดา หนูทอง, ฐิติชญา พรหมขวัญ, มนัสยา จงศรีวัฒนพร, วฤทธิ์ วิชกูล และ บุษวรรณ หิรัญวรชาติ | Effect of Low-amperage electric current technique on retaining quality attributes of ready-to-eat fresh cut mango | ผลของเทคนิคกระแสไฟฟ้าความเข้มต่ำต่อการรักษาคุณลักษณะเชิงคุณภาพของมะม่วงสุกตัดแต่งพร้อมบริโภค | TSAE2021 บทความฉบับเต็มภาษาไทย | Agricultural Processing, Post Harvest Technology, and Food Engineering | Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University, Korhong, Hatyai, Songkhla 90110 |